5 tipp a dús és hosszú szempillákért

Ezeknek a tippeknek a betartásával olyan pilláid lehetnek, amikről eddig csak álmodtál! Műszempilla hatás műszempilla nélkül!

Akik jártasabbak a sminkelésben és arcápolásban, azoknak természetesen nem tudunk újat mondani. Cikkünk inkább azoknak szól, akiknél a szempilla ápolás és formázás a "spirálozok és várok a csodára" folyamatban merül ki. A szempillaspirál használat önmagában sajnos nem fog megfelelő eredményt hozni! Íme 5 egyszerű tipp, aminek betartásával erős, dús és hosszú pilláid lehetnek!

1. Smink lemosása
Bizonyára mindenki tudja, hogy sminkben aludni, előző napi sminket fent hagyni egészségtelen. Nézzünk magunkba, és legyünk őszinték: kivel nem történt még meg, hogy egy átbulizott este után csak úgy bedőlt az ágyba? Ha egy sminklemosós vattakoronggal végig is szaladunk az arcunkon, az a szempilláinknak még édes kevés! A szempillák szakszerű megtisztítása: óvatosan le kell törölgetni a festéket a lemosós vattakoronggal, végighaladva a szempillasoron. Ez azért fontos, mert a fent hagyott festék elnehezíti a pillákat, amik ettől akár le is törhetnek!

2. Szempilla göndörítő
Ez a furcsa kis eszköz 1 perc alatt csodákra képes! Még a festés előtt használd! Fogd a felső szempilla sorod az ollós szerkezet csipeszébe, és 1 percig tartsd így a pilláidat, mindkét oldalon. Az eredmény: megnyitja a tekintetet, az előre álló pillák megemelkednek, felfelé ívelnek, így hosszabbnak tűnnek.

3. Megfelelő spirál kiválasztása
Manapság már számtalan típusú szempillaspirál közül lehet válogatni, és időbe telik, mire rátalálsz a számodra tökéletesre. Nem érdemes a reklám képeket nézegetni, mert egyik spirál sem képes olyan szuper teljesítményre...Inkább a spirál kefét érdemes szemügyre venni, milyen formájú, kefés vagy szilikon, sűrű vagy ritka, stb. Vannak dúsító, hosszabbító, vízálló és mindenféle funkciójú termékek. Általában a sűrűbb keféjű spirálokkal lehet jó eredményt elérni.

4. Szempilla spirál megfelelő használata
Nem szabad elsietni! 1-2 mozdulat ugyanis nem fogja meghozni a kívánt eredményt. A spirálozást csukott szemmel kell kezdeni, lentről felfelé húzva a kefét a felső szempilla soron, minimum 3-5 alkalommal. Utána nyitott szemmel ugyanez a mozdulat, a szempilla végeket ívelve. Ne hagyd ki a szemzugban lévő rövidebb tincseket sem! Ha sűrűbb hatású pillákat szeretnél, vízszintesen is húzd oda-vissza az ecsetet párszor. Ha műszempilla hatású, külön álló tincsekre vágysz, a spirál végével tudod különválasztani és formázni a tincseket. Ezután jöhet az alsó szempilla sor, ott elegendő fentről lefelé 1-2 kefe vonás, vagy több, attól függően, hogy mennyire hangsúlyosra szeretnéd az alsó pillákat.

5. Csodaszérum: INFINITE LASH SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM
Vastagabb, egészségesebb és hosszabb szempillák az Infinite Lash segítségével! Ez az egyedülálló szérum hidratálja és erősíti a szempilláidat a gyönyörű eredmény elérése érdekében, akár 1-3 hét alatt. Természetes alapanyagokból készült, parabénektől mentes. Biztonságos a kontaktlencse-viselők és az érzékeny bőrűek számára is.

INFINITE LASH
SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM
21 990 FT